Om

Hos Musikkens Juridiske Rådgivning får du en professionel og personlig sagsbehandling med stor vægt på troværdighed og hurtig behandling af alle sager. Honoraret er sat, så det harmonerer med musikbranchens økonomiske virkelighed.

Musikkens Juridiske Rådgivning er stiftet af erhvervsjurist, erhvervsøkonom, og musiker Jakob Johansen i 2017 og er specialiseret i at yde juridisk rådgivning til private og erhvervsdrivende inden for musikbranchen.

For at yderligere understøtte musikbranchens behov for tilgængelig og overkommelig juridisk assistance, har Jakob Johansen også initieret Fair Play Music Contracts. Dette innovative værktøj tilbyder en simpel og effektiv løsning for at generere professionelle musikkontrakter. Med Fair Play Music Contracts kan brugere nemt udarbejde juridisk bindende kontrakter ved at besvare en række simple spørgsmål, der afspejler en professionel musikadvokats tilgang. Dette initiativ er drevet af en vision om at gøre komplekse kontrakter nemmere og mere tilgængelige for alle aktører i musikbranchen, sikre rettigheder og understøtte fair handel mellem parterne.

Besøg Fair Play Music Contracts for mere information og for at begynde at udarbejde dine egne kontrakter med denne brugervenlige platform.

Fair Play Music Contracts

Jakob Johansen er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Copenhagen Business School med en International Minor i Game Theory, samt med særligt fokus på immaterielle rettigheder. Jakob har herudover arbejdet for Warner Music Denmark A/S fra 2015 til 2017 som Legal & Business Affairs Coordinator med ansvar for koncipering og forhandling af det juridiske arbejde.

Jakob er yderligere uddannet Cand.musicae ved Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2006 som basunist og har arbejdet som udøvende musiker og musikunderviser i mange år.

Jakob har en faglig baggrund for at forstå musikbranchens juridiske og økonomiske arbejdsområder, samt en helt lavpraktisk forståelse for musikbranchens mange forskellige områder. Han ved, hvordan branchen fungerer hos et major label og kender den udøvende musikers virkelighed og kan hjælpe med at rådgive alle, der står overfor en juridisk problemstilling i denne branche.